دستور اصلی پخت بیف استروگانف در منزل
مواد لازم برای تهیه بیف استروگانف
مواد مورد نیاز | میزان لازم |
گوشت راسته گوساله | ۱ کیلو ( مقدار گوشت بستگی به خودتان دارد) |
پیاز متوسط | ۵ عدد |
آرد | ۴ ق.س سرپر |
کره | ۱۰۰ گرم |
خامه | ۲ عدد |
آبلیمو | ۵ تا ۶ قاشق سوپخوری |
چیپس خلال | ۲ بسته |
قارچ (در صورت تمایل) | ۲۵۰ گرم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
روغن مایع | به میزان لازم |
طرز تهیه بیف استروگانف
برای تهیه بیف استروگانف ابتدا گوشت را به صورت خلالی خورد کرده همراه با یک عدد پیاز نگینی خوردکرده در قابلمه ریخته و روی آن آب میریزیم ، در حدی که آب روی گوشت را بپوشاند و می گذاریم روی حرارت متوسط تا کاملا پخته و نرم شود و حدود یک و نیم لیوان آب داشته باشد. سپس ۴ عدد پیاز را خلالی خورد کرده و در روغن مایع سرخ می کنیم تا طلائی شود ، سپس آن را در گوشت که کاملا پخته می ریزیم و آبلیمو و نمک وفلفل آن اضافه می کنیم و حدود نیم ساعت روی حرارت خیلی ملایم قرار می دهیم. نیم ساعت قبل از سرو ، ۱۰۰ گرم کره را در یک ماهیتابه کوچک روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا ذوب شود و آرد را به آن اضافه کرده و کاملا سرخ می کنیم تا بوی زهم آرد از بین رفته و رنگ آن کمی طلائی شود، سپس آن را به مایه گوشتی در حال پخت اضافه کرده و خوب قاطی می کنیم تا آرد کاملا باز شود و گلوله ای از آن در غذا باقی نماند. سپس خامه ها را به مواد قبلی که روی حرارت کاملا ملایم است اضافه کرده و خوب هم می زنیم ، باید توجه کنیم که در این حالت مواد نجوشد چون ممکن است باعث بریدن خامه شود وقتی همه مواد کاملا با هم مخلوط و خامه گرم شد ، اکنون آشپزی شما به پایان رسیده و غذا آماده است آن را در دیس کشیده و روی آن را چیپس خلالی تزیین می کنید.
نکات مهم در تهیه بیف استروگانف
- در رسپی اصلی بیف استروگانف قارچ ندارد اما در صورت تمایل به استفاده از قارچ در این غذا ، قارچ ها را به صورت ورقه ای برش می زنیم و حدود ۲۰ گرم کره را در ماهیتابه ذوب کرده و مقداری روغن مایع به آن اضافه کرده قارچ ها را در آن کاملا تفت می دهیم و داخل مایه گوشتی میریزیم.
- به جای چیپس خلال میتوان از سیب زمینی سرخ کرده خلالی بسیار نازک یا سیب زمینی رنده شده سرخ کرده روی غذا استفاده نمود.
- بهتر است از خامه صبحانه پر چرب استفاده شود.
- اگر لیموی تازه در دسترس باشد ، استفاده از آن بهتر است و طعم غذا را خوشمزه تر می کند.