عشق، فراموش كردن خود در وجود كسی است كه همیشه و در همه حال ما را به یاد دارد.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳

دستور اصلی پخت بیف استروگانف در منزل

دستور اصلی پخت بیف استروگانف در منزل

آموزش بیف استروگانف , طرز تهیه بیف استروگانف ، بیف استروگانف با گوشت

مواد لازم برای تهیه بیف استروگانف

مواد مورد نیاز میزان لازم
گوشت راسته گوساله ۱ کیلو ( مقدار گوشت بستگی به خودتان دارد)
پیاز متوسط ۵ عدد
آرد ۴ ق.س سرپر
کره ۱۰۰ گرم
خامه ۲ عدد
آبلیمو ۵ تا ۶ قاشق سوپخوری
چیپس خلال ۲ بسته
قارچ (در صورت تمایل) ۲۵۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه بیف استروگانف

برای تهیه بیف استروگانف ابتدا گوشت را به صورت خلالی خورد کرده همراه با یک عدد پیاز نگینی خوردکرده در قابلمه ریخته و روی آن آب میریزیم ، در حدی که آب روی گوشت را بپوشاند و می گذاریم روی حرارت متوسط تا کاملا پخته و نرم شود و حدود یک و نیم لیوان آب داشته باشد. سپس ۴ عدد پیاز را خلالی خورد کرده و در روغن مایع سرخ می کنیم تا طلائی شود ، سپس آن را در گوشت که کاملا پخته می ریزیم و آبلیمو و نمک وفلفل آن اضافه می کنیم و حدود نیم ساعت روی حرارت خیلی ملایم قرار می دهیم. نیم ساعت قبل از سرو ، ۱۰۰ گرم کره را در یک ماهیتابه کوچک روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا ذوب شود و آرد را به آن اضافه کرده و کاملا سرخ می کنیم تا بوی زهم آرد از بین رفته و رنگ آن کمی طلائی شود، سپس آن را به مایه گوشتی در حال پخت اضافه کرده و خوب قاطی می کنیم تا آرد کاملا باز شود و گلوله ای از آن در غذا باقی نماند. سپس خامه ها را به مواد قبلی که روی حرارت کاملا ملایم است اضافه کرده و خوب هم می زنیم ، باید توجه کنیم که در این حالت مواد نجوشد چون ممکن است باعث بریدن خامه شود وقتی همه مواد کاملا با هم مخلوط و خامه گرم شد ، اکنون آشپزی شما به پایان رسیده و غذا آماده است آن را در دیس کشیده و روی آن را چیپس خلالی تزیین می کنید.


نکات مهم در تهیه بیف استروگانف

  1. در رسپی اصلی بیف استروگانف قارچ ندارد اما در صورت تمایل به استفاده از قارچ در این غذا ، قارچ ها را به صورت ورقه ای برش می زنیم و حدود ۲۰ گرم کره را در ماهیتابه ذوب کرده و مقداری روغن مایع به آن اضافه کرده قارچ ها را در آن کاملا تفت می دهیم و داخل مایه گوشتی میریزیم.
  2. به جای چیپس خلال میتوان از سیب زمینی سرخ کرده خلالی بسیار نازک یا سیب زمینی رنده شده سرخ کرده روی غذا استفاده نمود.
  3. بهتر است از خامه صبحانه پر چرب استفاده شود.
  4. اگر لیموی تازه در دسترس باشد ، استفاده از آن بهتر است و طعم غذا را خوشمزه تر می کند.

آموزش بیف استروگانف , طرز تهیه بیف استروگانف ، بیف استروگانف با گوشت

دستور اصلی پخت بیف استروگانف در منزل